Logga.png

Hem Projekt Jobb Om oss Kontakt Fastigheter

Kv Ekologen

Längs med teleborgsvägen sker nu stans största byggnationer när det gäller nya bostäder och vi är med och bygger där. På Ekologen bygger vi 75 hyresrätter åt Midroc i ett femvåningshus helt i trä!

Kv Arken

Vi uppför 85 lägenheter åt Växjöbostäder vid trummens strand med en vidunderlig utsikt. Projektet är helt i trä och skall stå klart under våren 2019

Anställningsmöjligheter!

Nu behöver vi fler medarbetare för att vidareutveckla vårt företag! Snickare, Produktionschef, produktionsledare. Sitter vi på din nästa anställning? Hör av dig !!

Jobb 

Även om vi inte alltid är i anställningstagen så är du är alltid välkommen att skicka in dina uppgifter till oss. Detta gör du antingen via epost på adressen: info(@)varends.se, via vanlig post eller så kommer du in till oss på Arabygatan och lämnar över det personligen. Vill du ringa oss istället? Då gör du det på 0470 - 465 10 där du väljer att få prata med antingen Andreas Jakopson eller Tina Jakopson.

Produktionschef

Produktionschef Entreprenad.

Vi söker dig som vill leda ett av våra större kommande projekt på Entreprenadsidan. Vi ser gärna att du arbetat som produktionschef/platschef tidigare eller att du har erfarenhet som produktionsledare/arbetsledare och känner dig redo för en ny utmaning som Produktionschef.

Produktionschef Entreprenad.

Vi söker dig som vill leda våra mindre projekt på Entreprenadsidan. I denna arbetsrollen kommer du utgå

 från vårt kontro och ha hand om 2-3 medelstora projekt.  Vi ser gärna att du arbetat som produktionschef/platschef tidigare eller att du har erfarenhet som produktionsledare/arbetsledare och känner dig redo för en ny utmaning som Produktionschef.

Produktionsledare

Produktionsledare Entreprenad.

Vi söker dig som vill vara med och uppföra våra större projekt på Entreprenadsidan. Du arbetar i ett team där dina arbetsuppgifter består i utsättning, arbetsberedning, logistikhantering och mycket mer. Vi välkomnar både erfarna och nyblivna arbetsledare då vi har möjlighet att sysselsätta flera i våra pågående träbyggnadsprojekt.

 

Hantverkare, Entreprenad

Vi söker snickare som  har yrkesbeviset i hamn och som är intresserade av att komma över till oss.

Vi har en rad projekt igång samt flera i planeringsstadiet. Pga detta så vi känner oss trygga i att kunna erbjuda dig som söker en fast anställning.

Hantverkare, Byggservice

Vi söker erfarna snickare som vill arbeta med byggservice. Detta innebär stora som små jobb och en varierad arbetsdag.

Fler projekt på Värends Entreprenad

Brf Vikaholms trädgårdar

Vi fortsätter att bygga attraktiva bostadsrätter åt Kärnhem. Detta är vår andra etapp på vikaholm

 

Brf Solbacken

Det nya bostadsomrädet ligger på bredvik vid Pär Lagerqvist skola. Där uppför vi attraktiva bostadsrätter åt Kärnhem som är först ut på bredviks nya bostadsområde!

 

Vi är stolta över att stödja

TAD.png

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Företagsuppgifter

0470 - 465 10

info(@)varends.se

Org nr: 556449-0273

Momsreg: SE556449027301

Besöks- & Postadress:

Värends Entreprenad AB

Arabygatan 78

352 46 Växjö

Faktureringsadress:

Värends Entreprenad AB

Fack 4652

Box 3039

831 03 Östersund

Pdf-fakturor skickas till:

4652@faktura.scancloud.se

E-faktura:

Vår elektroniska identifierare (GLN-nr) för e-fakturor är:

7365564490272