Logga.png

Hem Projekt Jobb Om oss Kontakt Fastigheter

Kv Ekologen

Längs med teleborgsvägen sker nu stans största byggnationer när det gäller nya bostäder och vi är med och bygger där. På Ekologen bygger vi 75 hyresrätter åt Midroc i ett femvåningshus helt i trä!

Kv Arken

Vi uppför 85 lägenheter åt Växjöbostäder vid trummens strand med en vidunderlig utsikt. Projektet är helt i trä och skall stå klart under våren 2019

Anställningsmöjligheter!

Nu behöver vi fler medarbetare för att vidareutveckla vårt företag! Snickare, Produktionschef, produktionsledare. Sitter vi på din nästa anställning? Hör av dig !!

Idag är Värends Entreprenad ett medelstort privatägt byggbolag som utgår från Växjö. Vi har idag ca 65 anställda och omsatte 2016 ca 185 Mkr.

Vi arbetar mestadels med att uppföra flerbostadshus åt kommunala och privata beställare men har genom tiderna också byggt projekt som sporthallar, skolor, ladugårdar mm.

Vi arbetar helst med totalentreprenader då vi ser stora fördelar i att vi i denna entreprenadform kan vara med och bidra med vårt kunnande och med våra ideér redan från projekteringsfasen för att på så sätt, åt beställaren, kunna uppföra en vackert, funktionsmässig och ekonomisk byggnad.

Parallellt med våra stora entreprenader så har vi en byggserviceavdelning som tar hand om våra serviceavtal och även mindre och medelstora projekt åt diverse beställare.

I och med att vi flyttat till nya lokaler på Arabygatan 78 så har vi dessutom startat upp ett finsnickeri. Har kan vi förverkliga det mesta som tänkas kan. Än så länge så har vi tillverkat butiksinredningar, trappor, bokhyllor, storköksinredning och mycket mer.

Behöver ni en receptionsdisk eller ett päronformat konferensbord så är det hos oss ni kan få det förverkligat!

Fler projekt på Värends Entreprenad

Brf Vikaholms trädgårdar

Vi fortsätter att bygga attraktiva bostadsrätter åt Kärnhem. Detta är vår andra etapp på vikaholm

 

Brf Solbacken

Det nya bostadsomrädet ligger på bredvik vid Pär Lagerqvist skola. Där uppför vi attraktiva bostadsrätter åt Kärnhem som är först ut på bredviks nya bostadsområde!

 

Vi är stolta över att stödja

TAD.png

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Företagsuppgifter

0470 - 465 10

info(@)varends.se

Org nr: 556449-0273

Momsreg: SE556449027301

Besöks- & Postadress:

Värends Entreprenad AB

Arabygatan 78

352 46 Växjö

Faktureringsadress:

Värends Entreprenad AB

Fack 4652

Box 3039

831 03 Östersund

Pdf-fakturor skickas till:

4652@faktura.scancloud.se

E-faktura:

Vår elektroniska identifierare (GLN-nr) för e-fakturor är:

7365564490272